Koulutus 2026 yhteishaku

15 RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO Ruokapalvelun osaamisala Kokki Koulutuksessa perehdytään erilaisiin ruoanvalmistuksessa tarvittaviin raaka-aineisiin, niiden käsittelyyn sekä ruokien ja ruoka-annosten suunnitteluun, valmistukseen ja esille laittoon. Koulutukseen kuuluu myös asiakaspalvelun ja taloudellisen ajattelun perusteet sekä kattava hygieniaosaamisen kokonaisuus. Henkilökohtaiset opiskeluvalinnat antavat mahdollisuuden erityyppisten ruokaravintoloiden ruokatuotannon tehtäviin. Oppilaitoksella on oma kahvila-ravintola, jossa pääsee harjoittelemaan kokkausta aidossa ympäristössä. Kokilta edellytetään hyvää asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä, omatoimisuutta, joustavuutta sekä hyvää käytöstä ja siisteyttä. Kokin työssä yhdistyvät luovuus, maku ja tekemisen ilo. Kokkina työllistyt ruokaravintolaan, juhla- ja pitopalveluyritykseen, matkustaja- ja rahtialukseen, henkilöstöravintolaan, kahvilaan, hotelliin tai julkisen sektorin ravitsemispalveluun. Asiakaspalvelun osaamisala Tarjoilija Koulutuksessa opit asiakaspalvelu- ja markkinointitaitoja, joustavuutta ja yhteistyötaitoja erilaisissa ravintola- ja catering-alan yrityksissä ja toimipaikoissa. Henkilökohtaisilla opiskeluvalinnoilla voit hankkia erikoisosaamista erityyppisistä ravintoloista. Tarjoilijalta edellytetään erinomaista palveluasennetta, yhteistyökykyä, omatoimisuutta, joustavuutta ja hyvää käytöstä sekä siisteyttä. Oppilaitoksella on oma kahvila-ravintola, jossa pääsee harjoittelemaan tarjoilua aidossa ympäristössä. Tarjoilijana osaat palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä. Tarjoilijana työskentelet siellä missä tapahtuu – ravintoloissa, hotelleissa, baareissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä tai henkilöstöravintoloissa. Tarjoilijana olet se, joka luo asiakkaalle elämyksen ja saa hymyn aikaan. YHTEISHAKU | Aloituspaikat 28 Mahdollisuus kaksoistutkinnon suorittamiseen.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2NzUw